keskiviikko 25. lokakuuta 2023

Muuttopalvelua Tampere Lempäälä Ylöjärvi Nokia Kangasala talousalueella tarpeenne?

Muuttopalvelua Tampere Lempäälä Ylöjärvi Nokia Kangasala talousalueella tarpeenne? Tarkat muutto-osoitteet heti yhteydenotossanne, sekä on muuttokohteiden taso eli mones kerros, onko hissit etc


Muuttopalvelua Tampere Lempäälä Ylöjärvi Nokia Kangasala talousalueella tarpeenne?


Yhteydenotossanne heti sähköpostilla tarkat muutto-osoitteet ilman epämääräisyyksiä, toiveaikanne, sekä että homma hoituu käteisellä aloitettaessa.

Yhteydenottonne selkeästi sähköpostilla: Talonmiespalvelu@gmail.com = Selvinpäin ja selkosuomea käyttäen tarkat riittävät osoitteet + toiveaikanne?

044-3380291 whatsup kun asiat on alustavasti selvillä, niin voidaan vielä hioa täydentäen, kirjaten toki mitä on sovittu.


Muuttopalvelua Tampere Lempäälä Ylöjärvi Nokia Kangasala talousalueella tarpeenne? Talonmiespalvelu@gmail.com

Yhteydenotot aina ensisijassa tarkoin muutto-osoittein toiveaikatauluin sähköpostilla, jotta voidaan hinnoitella oikein, kiitos.


Valitettavan moni ei osaa lausua äidinkieltään oikein riittävällä äänellä riittävin tiedoin, saati muista mitä on puhunut siksi aina ensisijassa sähköpostilla ja puhelimella vasta sitten kun tietää tosiasiat toiveistanne ja muutto-osoitteista, onko hissit kohteissa etc?


 https://muuttomiehet.blogspot.com/


------------------------------

Näytevideo yksiön muutosta syksyltä 2021 Tampereelta alla:


-----------------------------

https://Muuttopalvelua-Tampere.blogspot.com

---------------------------------------